Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 75 44 38 00

Erhvervsleasing

 

Erhvervsleasing har været brugt af virksomheder, siden leasing blev en mulighed. Fordelen for virksomheden er, at der ikke bindes unødig meget kapital op i bilen eller bilerne. Derved sikres der en bedre likviditet. Ved erhvervsleasing er det nemmere at få et overblik over de månedlige udgifter til biler. Ligesom ved flexleasing er der operationel og finansielleasing. Ved erhvervsleasing må bilen kun bruges til erhverv og ingen private køreture.

 

Operationelleasing er for virksomheden, der ønsker en helt sikker leasing, hvor alle månedlige udgifter er opgjort ved leasingaftalens indgåelse. Typisk er alle service og reparationer inkluderet i leasingaftalen. Når leasingperioden er slut, afleveres bilen tilbage til leasingselskabet. Ved operationelleasing er det vigtigt, at klarlægge bilens brug så præcist som muligt.

 

Finansielleasing er den bedste løsning for virksomheden, hvis ikke der er helt klarhed over, hvor langt og hvor hårdt bilen skal køres. Især ved biler som skal bruges i håndværkervirksomheder o.lign, er der en høj risiko for, at bilen for buler og mindre skader. Ved finansielleasing skal virksomheden normalt selv stå service og udbedring af skader. Finansielleasing er generelt lidt mere usikker økonomisk, men det er mere fleksibelt end operationelleasing.


Anvendes erhvervsbilen til privat brug, skal du være opmærksom på, at dette skal indberettes til SKAT. Du bliver beskattet privat af fri bil.

Leder din virksomhed efter en ny firmabil, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab få afdækket virksomhedens behov, og finde den bil og leasingmetode, som passer virksomheden.