Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 75 44 38 00

Leasing ved Lars Hein

 

Leasing er i bund og grund leje frem for at købe. Hos Lars Hein Automobiler A/S har vi siden 2009 leaset biler ud til kunder. Vi kan lave alle former for leasingaftaler – både privat og til erhverv. Leasingaftaler løber normalt fra 12-36 måneder, men der findes flere andre muligheder. Når der skal indgås en leasingaftale i Danmark, er der som regel en finansieringsvirksomhed med inde over aftalen. Hos Lars Hein har vi valgt Carta Leasing A/S, som vores partner ved leasing.

 

Af den fastsatte registreringsafgift betales delafgiften (den forholdsmæssige afgift) ud fra procentsatser afhængig af bilens første indregistreringsdato.

Bilens alder i mdr.

0-3

4-36

over 36

Sats pr. mdr.

2%

1%

0,5%

 

Rentetillægget som pt. udgør 2,5% p.a. beregnes af restafgiften (den del af afgiften som ikke betales som delafgift) opkræves af SKAT sammen med delafgiften, og betales forud ved leasingperiodens start for den samlede leasingperiode.

 

Finansiering af din leasingbil


Når du vælger at lease en bil hos os, bliver bilen og leasingaftalen finansieret af vores partner, Carta Leasing A/S. Ud fra deres finansieringsmuligheder, beregner vi leasingtilbuddet til dig. Vi klæder dig godt og fortæller dig alt om detajlerne vedrørende leasing. Vores kunder til forlade vores butik med tryghed om, at de har indgået en god leasingaftale. Vi har valgt Carta Leasing A/S som partner, da de er specialister i at yde finansiering til billeasing. Vi har samarbejdet med Carta Leasing siden 2009