Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 75 44 38 00

Forsikring af din leasingbil

 

Billeasing kan være for nogle virke en smule uoverskueligt. Derfor klæder vi altid vores kunder ordenligt på, inden de vælger at lease en bil. Vi gennemgår de forskellige leasingformer og forsikringsmuligheder. Når du vælger at lease en bil, er det muligt at tegne en forsikring hos dit eget forsikringsselskab. Det foregår typisk på samme måde, som ved et almindeligt køb af en bil.

Hos Lars Hein tilbyder vi forsikring i vores leasingtilbud. Ofte kan det svare sig, da forsikringsselskabet vi samarbejder med, Autobranchen Danmark, er specialister i bilforsikringer, og vi får særlige aftaler via dem. Ønsker du, at din leasingbil skal forsikres af dit nuværende forsikringsselskab, er det selvfølgelig også muligt. Prisen varierer fra aftale til aftale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os, eller køre fordi vores kontor, hvis du ønsker at høre mere om forsikring af leasingbiler.

Garanti og reklamation

 

Når du leaser en bil hos Lars Hein yder vi garanti og reklamation efter leasingloven. Der gælder følgende regler:


Ved biler op til 5 år gælder 6 mdr. garanti efter købeloven. Vi giver mulighed for ekstra tilkøb af 2 års garanti via CarGarantie.
Er bilen mere end 5 år gammel tilbydes der 3 mdr. Garanti på leasingbilen.

 

Vi har samlet information omkring de forskellige leasingtyper her på siden, men søger du en ny leasingbil, og sidder du tilbage med spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.